сабота, 13 декември 2008

Ен два три - Ен два - Ен два...

Скопски саем, 12.12.2008
Прогресивна,но и препознатлива музика.
Ритам, клавијатури, бас, соло, ритам машина, тапани, зурли, вокали...
Сашо Гигов Гиш, Владо Јаневски, Сузана Спасовска, Сергеј Трифуновиќ, Хор Хераклеја...
Леб и сол.

Фотографии од Ангел Ангеловски и Надица Манева:

Нема коментари: